Flyselskap

Atmosfär nok et nytt produkt til SAS Business

Atmosfär

High Coast Whisky lanserer Atmosfär eksklusivt for SAS Business Class.

Den svenske whiskyprodusenten High Coast Whisky lanserer Atmosphere – en single malt whisky eksklusivt tappet for Business Class hos flyselskapet SAS. Fra 1. mars nytes Atmosfär i Business Class og SAS Plus hos SAS. Det er en flaske på 50 cl på 46% alkoholinnhold. Whiskyen er lettrøkt, lagret på eks-bourbon-fat og tønner av ny amerikansk eik (jomfru-eik).

Vi er glade for at SAS har valgt å ta vårt produkt ombord. Forretningsreisende har nå muligheten til å oppleve whiskyen vår i et så vellykket og respektert flyselskap som SAS er nok et skritt i internasjonaliseringen vår og bidrar til å gjøre svensk whisky kjent over hele verden.

Henrik Persson, administrerende direktør i High Coast Whisky.

SAS suspenderer apex awards sas upgrade

Vi utvikler kontinuerlig sortimentet for å møte våre reisende høye forventninger til skandinaviske kvalitetsprodukter om bord. Lokale produkter og bærekraftige råvarer samt lokale mat- og drikkevareleverandører er en åpenbar del av tilbudet vårt. Derfor er vi svært glade for å introdusere High Coast i vårt drikkevaresortiment i Business Class, som består av eksklusivt utvalgte drikkevarer med eller uten alkohol.

Gustaf Öholm, sjef for Onboard Product and Services SAS.

Tasting Notes

  • Duft: Vanilje, modne pærer, kokosnøtt og torv.
  • Smak: Søt bourbon-vanilje, lett krydret eik og en rolig fruktig røyk.
  • Ettersmak: Lang og elegant med søte toner og stekt eik

Hernø Gin i eksklusivt samarbeid med SAS

High Coast Whisky – Atmosfär

På den 63. breddegrad, i det nordlige Ådalen, på en odde i elven der grusveien ender, ligger et av verdens nordligste whiskydestillerier. Inne i varmen bak det gamle kraftverkets værbitte murfasade, er det et konstant søk etter detaljer. Ingenting skal overlates til tilfeldighetene.

Plasseringen i seg selv er ikke noe unntak. Den nordiske naturen, det iskalde vannet i Ångermanelven, de harde vintrene og de varme sommernetter setter preg på whiskyen vår. Legg til kunnskapen og lidenskapen til oss som jobber her, og du får et destilleri i verdensklasse.

Velkommen hjem til oss. The Box Distillery-whisky under whiskymerket High Coast har vært på Systembolaget siden 2014. Origins-serien med Älv, Hav, Berg og Timmer i premiumsegmentet. Whisky produseres syv dager i uken på produksjons- og besøksanlegget i den anglisk-svenske Bjärtrå, og rundt 10.000 fat modnes på lagerene. High Coast Single Malt Whisky selges i dag i dusinvis av land. Selskapets andel er notert på Pepins. Salget er rundt 60 millioner svenske kroner og virksomheten sysselsetter rundt 20 personer.