Bonus Program Flight Deals Flyselskap

British Airways Club World til Cape Town

Club World til Cape Town
LONDON, UK:(Picture by Nick Morrish/British Airways)

Reis med British Airways Club World til Cape Town, priser fra NOK 14 826. Club World til Cape Town med British Airways er selskapets Business Class.

Cape Town er en av verdens vakreste byer. Den har en fascinerende historie, og det er et mylder av attraksjoner både i og rundt byen. Cape Town er også en av de mest kontrastfylte byene i verden. Størsteparten av den hvite befolkningen bor i den rene, moderne og vestlige delen av byen med flotte strandpromenader og handlegater. I øst bor nesten utelukkende den fargede befolkningen, i pappskur og bølgeblikkhus.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Club World til Cape Town . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentlfyer anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Bonuspoeng –Club World til Cape Town

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse I. Er du medlem av British Airways Executive Club vil en tur fra Oslo til Cape Town gi deg ca. 20 900 Avios tur/retur. Du kan også kredittere reisen til andre Oneworld Alliance programmer, eksempelvis Finnair Plus eller Qatar Airways Privilege Club.


flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


havne i stor streik

British Airways Club World til Cape Town

Den nye Club Suite har alt en forretningsreisende kan ønske seg. Club Suite gruser British Airways nåværende førsteklasses tilbud, og tilbyr følgende funksjoner:

  • Fullstendig redesignet Club World kabin.
  • Direkte adgang til midtgangen for hver passasjer.
  • Gate til gate underholdning.
  • 40% mer lagringsplass enn eksisterende Club World sete.
  • Privat sone med en dør som kan lukkes.
  • Suiten har en 18,5 tommers HD-skjerm og wifi.
Club World til Cape Town
Airbus A380 kunde British Airways. Foto: British Airways.

Om selskapet

British Airways er Storbritannias største flyselskap, og et av de største i Europa. Det er det flyselskapet som har flest flyvninger mellom det europeiske og amerikanske kontinent.

British Airways ble dannet i 1935 etter en fusjon av tre mindre flyselskaper. I 1939 ble det nasjonalisert sammen med et annet britisk flyselskap, «Imperial Airways», under navnet «British Overseas Airways Corporation (BOAC)». Det sto som navnet antyder, kun for flyvninger til oversjøiske destinasjoner.

British European Airways (BEA) stod for trafikken innenlands og i Europa. De to selskaper ble ikke slått sammen før 1972, og ble da gitt navnet British Airways. Det ble privatisert i 1987.

BA har flyvninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til London Heathrow lufthavn.