Flight Deals Flyselskap

Reis til New Zealand i Singapore Airlines Business Class

Singapore Airlines Business Class
Foto: Singapore Airlines.

Reis med Singapore Airlines Business Class til New Zealand i april. Vi har funnet priser fra NOK 18 964 til Christchurch, NZ i Business Class. Singapore Airlines er medlem av Star Alliance og du opptjener 150% grunnpoeng i Business Class.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til Christchurch, NZ . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

 

Billettene i kampanjen må bestilles senest 18. mars 20120.  Reise-perioden er fra 6. mars til 10. desember 2020.

Kampanjen gjelder til alle SQ og MI destinasjoner i sørøst-Asia, Australia og New Zealand. Her er et lite utvalg av destinasjoner. Skal jeg komme med en personlig anbefaling, er det spesielt prisene til Australia og New Zealand i Business class som er meget fordelaktige. Som medlem i SAS EuroBonus opptjener du 150% på lengden av reisen og 1 tur / retur New Zealand gir deg nesten nok grunn-poeng til et Gull-kort på en reise.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

Bonuspoeng Singapore Airlines Business Class

Singapore Airlines er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt brukbart med EuroBonus poeng hos SQ. En reise fra Arlanda til Christchurch gir 33 668 grunnpoeng i SAS Eurobonus.

 

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Kombinert med et American Express Elite kort sitter Gullkortet i postkassen.

Singapore Airlines i samarbeid TripAdvisor kårer Singapore Airlines

Om selskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlinesen ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.