Flyselskap SAS EuroBonus

Eurobonus medlemmer får beholde status i 12 måneder

 

Eurobonus medlemmer får beholde status
Eurobonus medlemmer får beholde status.

Covid 19 pandemi og global luftfartskrise gjør at Eurobonus medlemmer får beholde status i ett ekstra år.

Det melder flyselskapet SAS i en melding publisert torsdag morgen. Mange Eurobonus-medlemmer har vært usikre på hva som ville skje med deres medlemsnivå etter at coronapandemien satte en effektiv stopper for flere flyruter.

For å beholde et statusnivå må man vanligvis enten fly et visst antall flyvninger i løpet av et år eller opptjene et gitt antall poeng. Det lar seg vanskelig gjøre i en tid der de fleste flyruter er innstilt og grenser er stengt.

Flere flyselskap verden rundt tok tidlig grep overfor de mest lojale kundene og forlenget perioden medlemmer har for å sikre statusnivå. Nå har SAS bestemt seg for å gjøre det samme. Det betyrk at Sølv-, Gull- eller Diamant-medlemmer får 12 måneder ekstra på seg for å beholde statusen.

Forlengelsen vil gjelde kunder som har en kvalifikasjons periode som utløper mellom 31. mars 2020 til 28. februar 2021, heter det i meldingen.

 

Guide: Alt du bør vite om SAS EuroBonus og Corona

Om SAS Eurobonus

SAS har et svært omfattende bonussystem som ikke er enkelt å finne ut av hva verdien av poengene er. Når du bruker poengene avhenger verdien av hva du bruker dem på. Når du tjener opp poeng avhenger verdien av hvor mange poeng du får i forhold til prisen. Vi vil forsøke å guide deg gjennom programmet med en oppdatert guide til SAS EuroBonus.

Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller. Hvert statusnivå gir videre rett til utvidede fordeler som reisende med enten Eurobonus- eller Star Alliance-partnere. Poengene som opparbeides kan forøvrig brukes til bonusreiser og kjøp av spesialtilbud. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond

2 comments

  1. Hei !

    Jeg har SAS Eurobonus status men har fått medlemskapet av en kollega som har høyere nivå

    Noen som vet om dette gjelder slike som meg og..?

    Mvh

    Per Magnus Haig

Comments are closed.