Bonus Program Credit cards Flyselskap

American Express Membership Rewards – Doble poeng på alt

Doble poeng på alt

Membership Rewards® gir deg poeng for nær sagt hver eneste krone du handler for. For å gjøre denne fordelen enda bedre, presenterer vi 2x bonusen: Doble poeng på alt.

  • Tjen doble poeng på alt du handler

Dette tilbudet gjelder til og med den 20. juli 2020.

Vilkår – Doble poeng på alt

Du kommer til å få doble poeng for hver krone du handler for på alle innkjøp som genererer poeng med ditt Platinum. Tilbudet gjelder innkjøp med både hovedkort og ekstrakort. I normale tilfeller vil de ekstra poengene finnes på din konto innen fem arbeidsdager etter at du har gjort et innkjøp som genererer poeng.

Vilkårene for Membership Rewards gjelder.

American Express membership rewards er live

Rewards-poeng per krone du bruker – nå med doble poeng på alt

Lojalitetsprogrammet Membership Rewards kan også gjerne kalles et belønningsprogram. Med Membership Rewards blir du nemlig belønnet hver gang du bruker ditt American Express-kort, da du får ett Rewards-poeng per krone du bruker.

Jo mer du bruker kortet ditt, jo flere Rewards-poeng får du. Dette gjelder både ved varekjøp utført i butikk og ved netthandel. Handler du for 100 kroner med American Express-kortet ditt, sitter du altså igjen med 100 Rewards-poeng.

Poengene du sparer opp gjennom Membership Rewards blir samlet på én og samme konto. Dersom du har flere tilleggskort får du også poeng-opptjening på disse. Så fort avtalen med Membership Rewards åpnes på hovedkortet ditt, aktiveres bonussparingen på tilleggskortene dine.

American Express Platinum i Sverige

Har du mange Membership Rewards poeng i Sverige, får du tilgang til hele 9 ulike flyselskaper, inkludert Finnair, Air France KLM, Qatar Airways og Thai Airways. Alle selskaper som trafikkerer til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Dine oppsamlede poeng kan forvandles til flyreiser og hotellovernattinger hos Membership Rewards partnere.

Når det gjelder hotell overnattinger tilbyr MR følgende transfer partners i Sverige.


Foreløpig er verken Thon hotels eller Nordic  Choice Hotels del av Membership Rewards transfer partner ei heller i Sverige.

Bedre i USA

De fleste av flyselskapene tilbyr poengoverføring i forholdet 1: 1 (mange i multiplum på bare 1000 poeng). Unntak inkluderer AeroMexico (1000 poeng for 1600 Premier poeng), El Al Frequent Flyer Club (1000 poeng for 20 Matmid poeng) og JetBlue (250 poeng for 200 TrueBlue poeng).
Ved å benytte eksempelvis SAS co-brandet American Express Elite, mottar man 200 ekstrapoeng for kredittkort spend på NOK 1000, altså dobbelt så mange poeng.