Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Søk i dag og få 18 000 Ekstrapoeng som velkomstbonus

velkomstbonusSøk nå og du kan starte å pakke kofferten – solid velkomstbonus

Søk om et SAS Amex Classic senest 22. juli 2020 og få 18 000 Ekstrapoeng som velkomstbonus. En bonus som rekker til en valgfri enkeltreise i Europa med SAS nå når verden er i ferd med å åpnes igjen. Poengene settes inn på din konto om du handler for 18 000 kr eller mer i løpet av dine første 3 måneder som kortmedlem.

Velkomstbonus – dine fordeler med SAS Amex Classic

  • Søk nå og bruk 18.000 NOK i løpet av 3 måneder og du vil motta 18.000 Eurobonus ekstrapoeng. Poengene er nok for en tur i Europa.
  • Handle for 100 000 kr i løpet av et kalenderår og bestill en bonusreise til halvparten av poengprisen i Europa.
  • Som SAS Amex Classic-medlem betaler du ingen medlemsavgift.

SAS AMEX CLASSIC

  • Opptjen 10 Ekstrapoeng per 100 kr
  • Opptjen 30 Ekstrapoeng per 100 kr på flybilletter på sas.no
  • Fly 2 for 1 i Europa – Companion Ticket
  • 0 kr i årsavgift

SAS Amex er faktureringskort og gir ingen mulighet til kreditt. Hele fakturabeløpet må betales hver måned, det er ikke mulig å utsette eller delbetale fakturaen. Det påløper ingen rente for bruk av kortet. * For fullstendige vilkår for å fly 2 for 1, klikk her

SAS American Express Classic: Årsavgiften på 390 kroner fjernes helt. Det vil gis 10 ekstrapoeng per 100 kroner i omsetning. Kjøp på sas.no vil gi 30 ekstrapoeng per 100 kroner. Companion Ticket oppnås ved 100 000 kroner i omsetning. Denne vil være gyldig på SAS i Europa.

AmEx spisser sine produkter gjennom blant annet å tilby en ytterligere forbedring på fordeler som å tjene opp poeng og oppnå Companion Tickets. Prisene er også forandret slik at kunder nå helt uten kostnad kan tjene opp en Companion Ticket på et Classic-kort og i tillegg tjene ekstra EuroBonus-poeng. Premium-produktet inneholder nå en svært god kombinasjon av reiseforsikring, økt rekkevidde på Companion Ticket og ekstrakort som kan bidra til raskere poengopptjening.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: