Flyselskap Rutenytt

SAS gjenåpner ruten til Beijing Capital

 

Austin sas vil selge vinn en kulinariskreise

SAS planlegger senere denne uken å gjenoppta ruten København – Beijing Capital, ifølge Routesonline.com.

Med forbehold om myndighetsgodkjenning, planlegger Star Alliance-flyselskapet en ukentlig flytur fra 23. oktober. Flyselskapets ruteplan blir foreløpig justert til 14NOV20. Ruten til den kinesiske hovedstaden har vært midlertidig suspendert siden 30. januar 2020.

Ruten vil ha avgang fra København fredag ettermiddag, og flyet vil stå parkert i Beijing Capital i drøye 24 timer før returen går tilbake. Dette er sikkert gjort av hensyn til hviletid og crew-rotasjon.

SK995 CPH2105 – 1305+1PEK 333 5
SK996 PEK1535 – 1835CPH 333 7

Ruten vil bli fløyet med en Airbus A330. Nonstop-ruten mellom København-Beijing skriver seg tilbake til  23. august 1988, men har ikke vært i drift siden slutten av januar 2020 på grunn av COVID-19

Beijing Capital
Foto: Peggy und Marco Lachmann-Anke – Pixabay

Fly til Beijing Capital og besøk Kinas hovedstad

Beijing er en vidstrakt metropol som trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du fantastiske palasser, høytidelige templer og nydelige slottshager. Kinas hovedstad er også kjent for sine glitrende skyskrapere, yrende matmarkeder og blomstrende kunstscene.

Her kan du shoppe på Panjiayuan antikkmarked eller utforske museene og palassene i Den forbudte by. Du kan også ta del i den lokale kulturen på 798 Art District eller kose deg på en dagstur til Kinas spektakulære mur.

Fly med SAS til Beijing internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte reisen når du lander.

Beijing internasjonale lufthavn

Beijing er en by med en livlig blanding av historie og modernitet. Opplev den unike kombinasjonen av et vanvittig tempo og lun sjarme – alt på ett og samme sted. Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing. Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing, og alle vil finne noe de liker her.

%d bloggere liker dette: