Flyselskap

Emirates presenterer sin nye Premium Economy

nye premium economy
Foto: Emirates.

Emirates har nådd en milepæl med leveransen av en ny Airbus A380: Flyselskapets nye Premium Economy Class debuterer på den siste Airbus A380 for første gang. I tillegg har alle reiseklasser ombord på flyet fått et nytt utseende, og noen forbedringer er innført.

Om bord på Airbus A380 består Emirates nye Premium Economy Class av totalt 56 seter i 2-4-2-konfigurasjon. Avstanden på setet er opptil 101 cm, setebredden er i underkant av 50 centimeter. Det er mulig å lene setet 20 cm tilbake, slik at du kan sitte i en behagelig lounge stilling. Setene tilsvarer designet av Emirates Business Class med kremfarget skinn med flekkbeskyttelse og trepanel. Setet har også justerbart hode-, legg- og fotstøtte.

Nye Premium Economy
Setene har justerbart hode-, legg- og fotstøtte. Foto: Emirates.

På hvert sete kan passasjerene forvente en personlig IFE-skjerm og det velkjente ICE-underholdningssystemet. Det er også mulig å lade elektroniske enheter på hvert sete. Emirates Premium Economy Class-passasjerer har også to toaletter om bord på Airbus A380.

nye premium economy
Emirates nye Premium Economy med «cocktail bord». Foto: Emirates.

Kundene vil også finne gjennomtenkte detaljer, inkludert lett tilgjengelige ladepunkter i setet, et bredt spisebord og sidebord. Emirates Premium Economy ligger på forsiden av hoveddekket, med 3 toaletter dedikert til kunder.

 

nye premium economy – resten av kabinen er også «pusset opp»

Gjennom Emirates A380-interiøret vil kundene se nye finish og designinnslag med Ghaf (prosopis cineraria) -tremotivet, samt det rene og luftige champagnefargeskjemaet med trepanel og bronse-aksenter fra Emirates nyeste Boeing 777 Gamechanger-interiør. Ghaf er en innfødt eviggrønn plante og regnes som det nasjonale treet i De forente arabiske emirater, og har dyp kulturell og økologisk betydning. Alle kabinklasser er utstyrt med den nyeste generasjonen av Emirates ‘prisbelønte underholdningssystem for isflyging med forbedret og overlegen bildekvalitet. Hver skjerm i setet har ultrabrede synsvinkler, en kapasitiv berøringsskjerm, LED-bakgrunnsbelysning og full HD-skjerm.

Emirates Business Class upgrade. Foto Emirates.

Om Emirates


Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 83 land (inkluderer 14 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 11 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

Per 2. mars 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia). På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: