Credit cards SAS EuroBonus

Double Rewards – en nyttårsgave til deg

Hvorfor Double Rewards? Rewards-poeng per krone du bruker – nå med doble poeng på alt

I disse noe spesielle tider, kan enkelte Platinum-fordeler vise seg mer verdifulle enn noen gang tidligere. En av disse er Membership Rewards, hvor du nå får enda større glede av hver krone du bruker.*

Som en start på 2021, gir AmericanExpress Platinum deg nå doble Membership Rewards-poeng for alt du handler: overalt og til enhver tid**, helt til 22. juni 2021.

Det beste ved det hele? Du behøver ingen påmelding for å delta i kampanjen. Bruk ditt Platinum til hverdagslige inkjøp og poengene vil samles opp etter hvert enkelte kjøp.

American Express membership rewards er live

Rewards-poeng per krone du bruker – nå med doble poeng på alt

Lojalitetsprogrammet Membership Rewards kan også gjerne kalles et belønningsprogram. Med Membership Rewards blir du nemlig belønnet hver gang du bruker ditt American Express-kort, da du får to Rewards-poeng per krone du bruker.

Jo mer du bruker kortet ditt, jo flere Rewards-poeng får du. Dette gjelder både ved varekjøp utført i butikk og ved netthandel. Handler du for 100 kroner med American Express-kortet ditt, sitter du altså igjen med 200 Rewards-poeng.

Poengene du sparer opp gjennom Membership Rewards blir samlet på én og samme konto. Dersom du har flere tilleggskort får du også poeng-opptjening på disse. Så fort avtalen med Membership Rewards åpnes på hovedkortet ditt, aktiveres bonussparingen på tilleggskortene dine.

Vilkår Double Rewards

* Følgende transaksjoner kvalifiserer ikke for poengopptjening: a) uttak av kontanter b) kjøp av valuta (herunder sjekker og reisesjekker) med tilhørende gebyr eller andre kostnader tilknyttet slike transaksjoner c) overføringer eller betalinger foretatt direkte fra kontoen d) gebyrer, kostnader for påminnelser, krav og inkasso og andre kostnader og avgifter, for eksempel renter og årlige avgifter som innkreves i henhold til vilkårene i tjenester for tilknyttet konto/kort.

** Du kommer til å få et ekstra poeng for hver krone du handler for på alle innkjøp som genererer poeng med ditt Platinum. Tilbudet gjelder innkjøp med både hovedkort og ekstrakort. I normale tilfeller vil de ekstra poengene finnes på din konto innen fem arbeidsdager etter at du har gjort et innkjøp som genererer poeng.

%d bloggere liker dette: