Flyselskap Rutenytt

Emirates gjenopptar flyvninger til Phuket

Emirates gjenopptar flyvninger til Phuket
Foto: Emirates.

Emirates gjenopptar sine flyvninger til ferieøya Phuket. Fra og med 2. juli 2021 vil de fly til destinasjonen med fire avganger i uken. Dette er i samsvar med gjenåpningen av den populære destinasjonen for internasjonale turister.

 De som er fullvaksinerte mot Covid-19 vil kunne nyte godt av at de ikke trenger å gå i karantene ved ankomst. Phuket er en av verdens mest populære reisemål med sine innbydende sandstrender, og de innfører nå tiltak for en sikker oppstart av turismen igjen.

 Dubai-Phuket-ruten vil bli betjent av en Boeing 777-300ER med tre kabiner om bord, First, Business og Economy. Emirates EK378 vil ta av fra Dubai tirsdager, fredager, lørdag og søndag kl. 03:00 med ankomst på Phuket International Airport kl. 12:30 samme dag. Returen, EK379, tar av fra Phuket kl. 00:10 på onsdager, lørdager, søndager og mandager, med ankomst i Dubai kl. 03:05 samme dag (alle tidspunkt er oppgitt som lokale tider). Avgangene fra OSL til Dubai, tirsdag, fredag og søndag kl. 14:30 lokal tid, korresponderer godt med flyvningene videre til Phuket med kun 3 timer og 40 minutter stopover.

Emirates gjenopptar flyvninger til Phuket

Nye regler i Norge fra og med 3. juni sier at fullvaksinerte slipper karantenehotell ved hjemkomst. Karantenen kan gjennomføres hjemme ved fremvisning av dokumentasjon på at man har tatt vaksinen i Norge.   Den populære destinasjonen i Thailand er en favoritt for reisende fra Europa og Norge. De fire avgangene gir dem nå flere valg, tilpasset ferieplanene deres. Emirates startet også opp med daglige flyvninger til Bangkok i september 2020.

 Reiser til Phuket kan bookes via www.emirates.com, eller gjennom reisebyrå. For flere detaljer rundt hvilke krav som stilles ved innreise til Phuket, samt påkrevd dokumentasjon, kan man lese mer på denne sidenemirates.com.

Qatar Airways gjenopptar flyreiser til Phuket

 Emirates har gradvis gjenopptatt flyvninger til destinasjoner i sitt globale nettverk på en sikker og bærekraftig måte. De har nå flyvninger til over 120 destinasjoner, noe som gir reisende mulighet til å nå reisemål i både Amerika, Europa, Afrika, Midtøsten, Asia-Stillehavsregionen via Dubai. Emirates fokuserer fortsatt på å gjøre ulike tiltak slik at det skal være lettere å reise, og har sammen med ulike myndigheter og organisasjoner vært ledende i å introdusere initiativer som skal beskytte helsen til sine reisende.

 Flyselskapet har generøse og fleksible booking-betingelser, de tilbyr en flerrisiko reiseforsikring med Covid-19-dekning, samt at de hjelper kundene med å kunne beholde sine miles og tier-status i lojalitetsprogrammet Skywards.

%d bloggere liker dette: