Flyselskap Rutenytt

Norwegian setter opp flere avganger til populære soldestinasjoner

reiste med Norwegian populære soldestinasjoner
Pressefoto: Norwegian.

Den fortsatt økende etterspørselen gjør at Norwegian setter opp flere ukentlige avganger til de mest populære soldestinasjoner i Spania. Reisefeberen blant nordmenn ser ut til å bli høyere nå som gradestokken kryper nedover.

Det er mange som ønsker å fly sørover med Norwegian i vinter, og fra midten av november øker selskapet antall ukentlige avganger til Malaga, Alicante og Las Palmas. Fra Oslo vil det totalt være opp mot 30 direkteflyvninger i uken til disse tre destinasjonene.

Det gleder oss å se at nordmenn viser reiselyst nå som vi går inn i vintermånedene og at flyene til Spania er så godt som fulle. Vi ønsker selvfølgelig å møte denne etterspørselen, og setter derfor opp flere ukentlige avganger fra midten av november.

Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Den fortsatt økende etterspørselen gjør at Norwegian setter opp flere ukentlige avganger til de mest populære soldestinasjoner
Foto: gcmap.com

Populære soldestinasjoner

Norwegian har opplevd en økning i antall billettbestillinger gjennom hele sensommeren og høsten. Frekvensøkningen fra Oslo til Malaga og Alicante skjer i tidsrommet 17. november til 18. desember. På Las Palmas-ruten legges det til én ekstra flyvning hver tirsdag fra 14. desember og frem til nyttår:

  • Oslo til Malaga øker fra ni til elleve avganger i uken. Det settes inn ekstra flyvninger på onsdag og lørdag hver uke.
  • Oslo til Alicante øker fra ni til ti avganger i uken. Det settes inn ekstra flyvninger på torsdag hver uke.
  • Oslo til Las Palmas øker fra åtte til ni avganger i uken. Fra 14. desember settes det inn én ekstra flyvning hver tirsdag frem mot nyttår.

4 comments

  1. Stort ønske om flere direktefly mellom Ålesund og Alicante i desember/januar!!!!!

  2. Hva med Split/Kroatia…,?
    Veldig mange normenn kjøper i Kroatia. Vi ønsker å forlenge tilbudene lenger utover høsten/ tidlig vinter

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: