Flyselskap Rutenytt

Hjem til jul med Norwegian – setter opp ekstra fly

reiste med Norwegian hjem til jul
Pressefoto: Norwegian.

Norwegian setter opp ekstra juleruter i desember. Til Harstad/Narvik, Tromsø og Bodø forsterkes det allerede eksisterende tilbudet, mens det til Andøya og Lakselv settes opp flyvninger spesielt i forbindelse med høytiden. Med Norwegian kommer du hjem til jul.

Mange benytter julen til å reise på besøk til nære og kjære. Norwegian setter opp ekstra flyvninger og forsterker allerede eksisterende tilbud i Norge slik at man tidlig kan planlegge reisen hjem til jul, eller til andre reisemål i juleferien.

Basert på mange års erfaring, legger vi opp til et ruteprogram i høytiden som vi håper vil klaffe bra med våre kunders behov. Det er mange på reise i denne perioden, og det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg de rimeligste billettene.

Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Juleferien er en populær tid for reiser. Svært mange reiser innenlands og skal hjem til jul, men det er også en del som velger å tilbringe ferien utenlands. Norwegian har også mange aktuelle ruter for de som vil feire julen under solen lengre sør i Europa. Selskapet har også trappet opp tilbudet til Spania i vinter.

 

Hjem til jul  – økt fleksibilitet

For å øke fleksibiliteten til kundene har Norwegian nå valgt å forlenge muligheten til én gebyrfri ombooking av alle billettyper, inkludert billettyper som i utgangspunketet ikke er fleksible. Dette gjelder reiser som bestilles innen 31. januar 2022, og som i sin helhet gjennomføres innen 29. oktober 2022.

Norwegian Boeing 737-800. Foto: Jørgen Syversen.


Nye ruter og ekstraavganger i desember:

I Norge setter Norwegian opp to juleruter mellom Oslo i sør og Andøya og Lakselv i nord. Ekstraavgangene er mellom Oslo og Harstad/Narvik (Evenes), Tromsø og Bodø.

Juleruter:

  • Oslo- Lakselv, 22. desember og 1. januar
  • Oslo – Andøya, 22. desember og 2. januar

Ekstra juleflyvninger:

  • Oslo – Evenes: 21., 23., 27. desember
  • Oslo – Tromsø: 21. og 23. desember
  • Oslo – Bodø: 22. og 23. desember

%d bloggere liker dette: