Flight Deals Flyselskap

Reis med Emirates til Dubai og få gratis inngang til tre av byens ikoniske attraksjoner

gratis inngang til tre av byen
Foto: Emirates.

Tiden er inne for å reise til Dubai. Flyselskapet Emirates gir nå alle kunder som kjøper tur-retur billetter, gratis inngang til tre av byens mest populære attraksjoner. Som partner til Expo 2020, som for tiden foregår i byen, er det også en gratis inngangsbillett til verdensutstillingen inkludert. Det burde gi en minnerik opplevelse for alle nordmenn som ønsker sol og varme gjennom vintermånedene. 

Med gratis inngang inkludert i flybilletten kan reisende besøke:

For å kunne benytte dette tilbudet må kunder booke billettene sine her. Tilbudet gjelder for de som booker en tur-retur-billett til Dubai, uansett kabinklasse, mellom 30. november og 20. desember 2021. Reisen må gjennomføres mellom 1. desember 2021 og 31. mars 2022.

 

Opplev Dubai med Emirates – gratis inngang til tre av byens attraksjoner

I tillegg til de ovennevnte tilbudene kan reisende til Dubai også dra nytte av:

  • Gratis Emirates Expo dagspass: Emirates-kunder som reiser til eller gjennom Dubai i tiden den store verdensutstillingen pågår får et gratis dagspass. For mer informasjon om dette, les her.
  • My Emirates Pass: Kunder som reiser til Dubai til og med 31. mars 2022 kan utnytte flere rabatter og fordeler hos butikker, restauranter og attraksjoner ved å vise frem boardingkortet fra Emirates-flyvningen sin. Les mer her: My Emirates Pass Expo 2020 Dubai.
  • Tjen bonuspoeng for hvert minutt, «A Mile a Minute in Dubai”: Emirates-kunder som er medlem av fordelsprogrammet Skywards vil frem til 31. mars 2022 kunne tjene 1 Skywards Mile for hvert minutt de tilbringer i Dubai, opp til 5000 Miles. Les mer her.

Etter hvert som reiserestriksjonene rundt om i verden har lettet, og landegrensene har åpnet, har Emirates gjenåpnet passasjertrafikken til over 120 destinasjoner. Per nå flyr de fire ukentlige avganger fra Oslo Gardermoen, direkte til Dubai, tirsdag, torsdag, fredag og søndag.

gratis inngang til tre av byen Emirates tar Expo 2020
Pressefoto: Emirates.

Reis trygt med Emirates

Emirates fortsetter å være ledende innen industrien med innovative produkter og tjenester som møter de reisendes behov i en tid hvor ting endres raskt. Flyselskapet har generøse og fleksible booking-vilkår, de tilbyr en medisinsk Covid 19-forsikring og hjelper sine lojale kunder å beholde sine opptjente Miles og status i fordelsprogrammet Skywards.

Alle reisende oppfordres til å sjekke de siste oppdateringene av reiserestriksjoner og råd i landet de reiser fra,. Og at de møter innreisekravene på destinasjonen de skal reise til. For mer informasjon rundt krav for innreise til Dubai, les her: https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

%d bloggere liker dette: