Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Lounge: Ingen adgang for Sølv-medlemmer i julen 2021

sas gjenåpner Ingen adgang for Sølv Ingen adgang for Sølv
Ingen adgang for Sølv-medlemmer i julen 2021. Facebook-foto: SAS.

Etter at hele skandinavia har fløyet rundt for å bygge status i SAS Eurobonus-programmet har SAS bestemt at «Ingen adgang for Sølv-medlemmer» i julen 2021.

Med den veldig kundevennelige kampanjen 4X1 fire-for-en, vil det etter hånden kry av nye medlemmer i SAS-loungene i de kommende månedene. Derfor svarer John Eckhoff som følger;

Julekampanjen har vi bare kjørt visse år. I den grad vi fortsetter med denne kampanjen, så vil sølv-tilbudet trolig gjennomføres på sommeren.

John Eckhoff, Pressesjef hos SAS i Norge.

Ingen adgang for Sølv

Ingen adgang for Sølv – dette er fordelene

Som EuroBonus Sølv-medlem vil du ha tilgang til en rekke fordeler som gjør livet generelt og reisen spesielt mer fornøyelig. Du kan også glede deg over det lille ekstra når du reiser.

Lev livet litt bedre. Du vil nå EuroBonus Sølv-nivå når du har tatt ti enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 20 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Husk å registrere EuroBonus-medlemsnummeret ditt i hver bestilling for å opptjene poeng og maksimere fordelene dine.

cl--check-circleBusiness-innsjekking på flyplassen.

cl--check-circleSjekk inn ekstra bagasje gratis (unntatt SAS Go Light).

cl--check-circleVi karbondioksidkompenserer alle SAS-billettene til våre EuroBonus-medlemmer.

Du kan lese vår oppdaterte guide til Eurobonus her.

Eurobonus Silver

EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Du starter alltid som medlem, og jo mer du flyr i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, jo raskere når du det neste nivået som gir flere fordeler. Man vil automatisk gå opp ett nivå i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, som starter samme måned som du blir medlem av EuroBonus.

Du kan bli tildelt et Gull på livstid-medlemskap hvis du kvalifiserer deg for EuroBonus Gull i ti år på rad ved hjelp av enten oppsamling av grunnpoeng eller antall kvalifiserende flystrekninger med SAS eller Widerøe.

Ellers kan du høre sølvguttene synge julen inn

%d bloggere liker dette: