Flyselskap

SAS bytter catering leverandør – blir det ett farvel med polarrullen?

SAS bytter catering leverandør
SAS bytter catering leverandør i Skandinavia, blir det slutt på polar-rullene?

Mens Newrest Group forberedte sin inntreden i det skandinaviske markedet i juli 2021 da de opprettet sitt nye datterselskap Newrest Inflight Logistics, er partnerskapet med det ledende flyselskapet i dette området Scandinavian Airlines nå offisielt. Cateringfirmaet leverer cateringtjenester til SAS i hovedstedene i Sverige, Norge og Danmark. Newrest leverer nå in-flight cateringtjenester til SAS i Skandinavia

Fra og med november 2022 vil Newrest Inflight Logistics være hjemmebase-catereren til SAS fra Stockholm, København og Oslo. Newrest Inflight Logistics (N.I.L.) er et joint venture signert i juli 2021 mellom Inflight International Logistics (I.I.L.) og Newrest-gruppen.

Driften vil foregå fra splitter nye catering-enheter. De antas å svare på Newrests høykvalitetstjenesteforpliktelser og markedskravene takket være bruken av de nyeste teknologiene og innovasjonene. Et meningsfylt partnerskap for både Newrest Inflight Logistics og Scandinavian Airlines.

SAS bytter catering leverandør
Foto: Privat.

SAS bytter catering leverandør

Partnerskapet med SAS ledes av innovasjon innen alle aspekter av innkjøp, lagerstyring, kulinarisk design, kvalitetskontroll, digitale løsninger og bærekraft.
Inflight International Logistics og Newrest har begge lang erfaring og rykte hos Scandinavian Airlines. I.I.Ls sterke lokale innhold og kulturelle forståelse kombinert med Newrests internasjonale eksponering, langdistanseerfaring, tekniske innovasjon og base-catering partnerskap, vil absolutt sørge for et vellykket langsiktig partnerskap med SAS.

SAS bytter catering leverandør
Foto: Newrest.eu

Om Newrest

Newrest er et cateringselskap som spesialiserer seg på luftfartssektoren (catering for flyselskaper og VIP-flyvninger. På bakken, med merkevarene Caffé Lindo, E-Café, Sky Café), samt i jernbanesektoren (for eksempel , SNCF TGV bar), shipping og lokalsamfunn (ambassader, skoler, private selskaper, sykehus). Selskapets hovedkontor ligger i Toulouse, Frankrike.

I 2013 sysselsatte Newrest Group mer enn 23 000 mennesker over hele verden og genererte mer enn 600 millioner euro i omsetning. Tre år senere har selskapet ytterligere  5000 ekstra ansatte og har en omsetning på over én milliard euro. Ved utgangen av 2018 var selskapet etablert i 49 land og sysselsatte 32 000 personer.

4 comments

 1. Det må da kun blive bedre.
  De der var med at introducere den meget omtalte rædselsfulde, ubrugelige firkant hvor hovedret lå i bunden sf boksen, med en gaffel der ikke kunne nå ned, og en dressing der ikke kunne åbnes uden det sprøjtet over det hele.
  De fik vistnok en pris.Design.
  Ikke for brugervenlig eller , men design i top.
  Muligens lærer man.
  Og Polarrulle. Det må da have været en gimmick der vsr mere gimmick end noget der kunne spises med glæde.
  Tenk SAS fik en bøde for de havde for flotte smørrebrød. De blev anset som et måltid.
  Jaja , vi er stadig nogle tilbage fra forhistorien hvor SAS var kvalitet
  Måltidsmessigt
  Og vi var stolte over SAS og uniformerne .✈️🇩🇰🇳🇴🇸🇪✈️❤️❤️💙💙

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: