Flyselskap

Auksjon: Kjøp din egen Emirates A380 bar

 oppsirkulere og resirkuleres Emirates A380 bar
Mye kan kjøpes på det store internettet – nå legger auksjonshus ut en Emirates A380 bar. Foto: Emirates.

Kjøp denne Emirates A380 baren og ta huset til nye høyder. Nå går den første baren fra Emirates MSN 13 under auksjonshammeren i Frankrike.

Inviter vennene dine over for drinker og se hakesleppet ved synet av denne fantastiske baren. Å besøke baren og loungen til en pensjonert Emirates A380 superjumbo er en av de mest overbærende gledene ved å fly med flyselskapet fra United Arab Emirates.

Ekte vare – Emirates A380 bar

Dette er ikke en kopi, men en faktisk Emirates A380-bar som har fløyet titusenvis av mil i luften, og har vært vert for First- og Business Class reisende fra alle verdenshjørner. Airbus legger en av disse ikoniske barene under aukskjonshammeren fredag ​​14. oktober når de auksjonerer bort mer enn 500 gjenstander fra en utrangert Emirates A380 superjumbo fløyet av flyselskapet i perioden fra 2008 til 2021.

Baren forventes å oppnå et bud på inntil €30 000 (NOK 315 000). Frakt er ikke inkludert, men tenk deg  hvor fantastisk dette ville se ut når det er installert med LED-belysning og fullt utstyrt med ditt eget utvalg av brennevin, viner og selvfølgelig champagne fra øverste hylle. Frakten skal selv bekostes fra Frankrike.

Trillevogn. Foto: drouot.com

Økt rente og høye energipriser – lavkost alternativet

Hvis du ikke har plass, eller budsjett til selve baren er det også muligheter. En serie av A380-traller flere malt av kunstnere er også til salgs. Disse er anslått til å gå for €300-€500 (NOK 3150 – 5350).  Også tilgjengelig: alt fra rader med seter, rekkverk, lamper, vinduer og kurver, til mer eksentriske gjenstander som bagasjekasser og til og med en hel trapp, pluss oransje jumpsuits som brukes av A380-testpiloter.

First Class-passasjerer blir tilbudt Dom Pérignon Plénitude 2

Det er til og med «merchandise» gjenstander laget av deler av A380, inkludert skateboard og surfebrett. Emirates A380-auksjonen strekker seg over tre dager. Auksjonen varer fra torsdag 13. oktober til lørdag 15. oktober, og vil bli holdt i Airbus hovedkvarter i Toulouse. Det er online budgivning for å bringe disse superjumbo-souvenirene til ivrige kjøpere over hele verden.

Budgivere kan nå registrere seg for å bli med på auksjonen og følge auksjonen fra torsdag, fredag ​​(når budgivning starter på Emirates A380-baren) og lørdag.

Inntektene fra auksjonen vil gå til Airbus Foundation. De jobber for å gi humanitær bistand, ungdomsprogrammer og bærekraftige initiativer rundt om i verden.