Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Etihad inn i Star Alliance på onsdag 19 oktober 2022 ?

inn i Star Alliance
Club Studio. Foto: Etihad Airways.

Etihad har lagt ut en teaser på sosiale medier om en stor forestående kunngjøring førstkommende onsdag. Selv om det er mulig at de skal sette Airbus A380 i trafikk igjen, eller utnevne en ny administrerende direktør, ser det ut til at meldingen tyder på at selskapet blir medlem inn i Star Alliance – noe det har florert rykter om  i årevis.

Slik vi tolker ledetrådene i denne videoen. En konstellasjon er en gruppe stjerner, der hver og en er ‘koblet’ til en annen for å danne et mønster. Kommentarene de gir er todelt:

We trust the stars to define our journey.
A new constellation will soon adorn the skies.
#Comingsoon 19.10.2022

Etihad Airways inn i Star Alliance ?

Om Etihad Airways

Etihad Airways, grunnlagt i 2003 er det nasjonale flyselskap i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Det har base i hovedstaden Abu Dhabi.

Etihad er den arabiske forkortelse av De forente arabiske emirater. Selskapet opererer med flyvninger til Midtøsten, Europa, Det indiske subkontinent, Nord-Amerika, Det fjerne østen, Afrika, Sentral Asia, og Oseania. Hovedbasen er på Abu Dhabi International Airport. Selskapet er et av de raskest voksende flyselskaper i verden.

Etihad Airways ble grunnlagt som De forente arabiske emiraters nasjonale flyselskap i 2003. Flyvningene startet med en sermoniell flyvning til Al Ain den 5. november 2003 og første kommersielle flyvning startet 12. november 2003 med flyvning til Beirut. I de påfølgende måneder ble det opprettet en ny rute nesten hver måned.

I juni 2004 fløy selskapet sin første flyvning fra UAE til Genève etterfulgt av Brussel og Toronto i oktober 2005. Etihad anses for å være ett av de beste i bransjen, og selskapet topper listene over verdens mest luksuriøse flyselskaper. Etihad Airways har mottatt over 30 utmerkelser siden flyselskapet ble opprettet i 2003, og har en fire-stjerners ranking hos Skytrax.

 

2 comments

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: