Flyselskap

Doble statuspoeng hos SAS EuroBonus i vinter

SAS EuroBonus i vinter
Dette skulle være SAS sitt flaggskip på long-haul – Airbus A350-900 Foto: SAS.

Din neste tur kan være ekstra verdifull. Doble status poeng hos SAS EuroBonus i perioden 1. november – 28.februar 2023. Doble statuspoeng hos SAS EuroBonus i vinter.

SAS lojalitetsprogram SAS EuroBonus fyller 30 år i 2022. Vi har allerede hatt en kampanje med 30% rabatt på poeng-reiser. Nå dukker det opp en nyhet til.

Nå er det 2x enklere for deg å beholde eller oppnå neste nivå i SAS EuroBonus. For hver reise du flyr me selskapet  i perioden 1. november 2022 – 28. februar 2023 gir SAS deg dobbelt så mange kvalifiserte poeng* og flyvninger. Velkommen om bord.

Om SAS EuroBonus i vinter

SAS EuroBonus program så dagens lys i 1992 og teller i dag ca 6 millioner medlemmer.

Lojalitetssystemet består av flere elementer, og kan deles inn i fem hoveddeler:

  • Opptjening av grunnpoeng på flyreiser
  • Medlemsnivå
  • Online Shopping- rabatter i en rekke nettbutikker
  • Medlemsfordeler – andre rabattavtaler
  • Statuspoeng fra kredittkort selskaper (EuroBonus Mastercard, American Express og Mastercard fra DnB).

Det vil alltid lønne seg å være medlem i EuroBonus. Når du flyr med SAS eller partnere i Star Alliance får du alltid bonuspoeng. Det koster ikke noe å være medlem, så det er penger ut av vinduet å ikke være medlem.

Rabattene du får via Online Shopping og de andre rabattavtalene, er det ikke noe spesielt med. Dette er helt ordinære rabattavtaler. Men de er innskrenket ved at du bare kan bruke de i SAS og andre spesifikke partnere. I tillegg gis de i poeng som ikke har en definert rabattverdi, men vil variere avhengig av hva du bruker poengene på.

 

Terms & Conditions – Doble status poeng

For hver reise du flyr me selskapet  i perioden 1. november 2022 – 28. februar 2023 gir SAS deg dobbelt så mange kvalifiserte poeng* og flyvninger

* Inkluderer 2x flere nivåbaserte poeng (1x Grunnpoeng + 1x Statuspoeng) for hver flyreise med SAS. Til forskjell fra Grunnpoeng kan Statuspoengene ikke brukes til kjøp og de er heller ikke synlige på poengsaldoen din. Gjelder ikke på bonusreiser.

 

5 comments

  1. Mine siste 11 måneder for å oppnå LTG er i gang. Så jeg skal benytte dette til å gjøre noen turer til Gdansk (1400), Vilnius (1600) eller Helsinki… 8 Leg pr tur.
    Ikke bra for miljøet, men bra for meg.

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: