Flyselskap

Sterk årlig vekst og 100 prosent punktlighet for Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic kunngjør sommeren 2023 100 prosent punktlighet
Pressefoto: Norse Atlantic Airways.

I oktober fortsatte Norse Atlantic Airways å imponere med en imponerende årlig vekst. Måneden så en gjennomsnittlig kabinfaktor på 75 prosent, en økning på 15 prosentpoeng sammenlignet med samme periode i fjor. I tillegg til 100 prosent punktlighet.

I løpet av oktober fraktet Norse Atlantic Airways 102 410 passasjerer på 403 flyvninger. Enda mer imponerende er at hele 83 prosent av disse flyvningene ankom innen 15 minutter av deres planlagte ankomsttid, og selskapet oppnådde en imponerende punktlighetsgrad på 100 prosent.

Vi er glade for at oktober har fortsatt trenden med sterk årlig vekst i alle deler av virksomheten vår. Vår driftsrobusthet, med 100 prosent drift av flyvninger og 83 prosent punktlighet, forblir en av de beste i bransjen. Nå ser vi fremover til vinteren, hvor vi er fokusert på å lansere våre vinterdestinasjoner. Vi har allerede lansert flyvninger til Bangkok fra Oslo i begynnelsen av november, og i begynnelsen av desember vil vi tilby destinasjoner i Karibien fra London. Våre charteroperasjoner fortsetter å vokse i vintermånedene, spesielt i perioder med tradisjonelt lavere etterspørsel.

Bjørn Tore Larsen, CEO og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic Airways har virkelig satt standarden for pålitelighet og kvalitet innen flyselskapsbransjen. Med en stadig økende passasjermengde og en uslåelig punktlighetsgrad, ser fremtiden lys ut for dette spennende flyselskapet.

100 prosent punktlighet

Norse Atlantic Airways er et flyselskap som tilbyr komfortable langdistanseflygninger til gode priser, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner som betjener destinasjoner som New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, Washington, San Francisco, Boston, Oslo, London, Berlin, Rome and Paris. Den første Norse-flygningen tok av fra Oslo til New York 14. juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.

1 comment

Comments are closed.