Flyselskap Rutenytt

Norwegian slipper 40 nye ruter med ni nye direkteruter fra Norge

Norwegian slipper
Pressefoto: Norwegian.

Norwegian utvider rutenettet med flere attraktive destinasjoner. Norwegian slipper amlet lanserer 40 nye ruter for sommersesongen 2024, der ni er fra Norge og flyplassene i Oslo, Stavanger og Sandefjord. Fra Danmark, Sverige og Finland slippes det ytterligere 27 nye ruter samt fire nye ruter fra baser i Europa.

Både fritids- og forretningsreisende kan glede deg over nye ruter fra Oslo til Lyon, Montpellier, Zadar, Milas/Bodrum og Basel. Ruten til Wroclaw gjenopptas etter å ha vært ute av programmet en kort periode. Rogalendinger får nye direkteruter fra Sola til Milano/Bergamo, mens det åpnes nye ruter fra Torp til Palma de Mallorca og Barcelona.

Alle rutene legges ut for salg tirsdag 14. november.

Ruteslipp er alltid spennende, og i år er vi svært glade for å kunne åpne nye ruter fra Stavanger, Sandefjord og Oslo. Vi håper de nye reisemålene blir godt tatt imot, og at de nye destinasjonene inspirerer til å utforske flere reisemål. Neste sommer flyr vi totalt 332 ruter til 123 destinasjoner i Europa.

Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Samtidig med ruteslippet i Norge lanserer Norwegian ni nye ruter fra Sverige, 17 fra Danmark og to fra Finland. Disse opereres både fra hoved- og regionalflyplasser. Våren 2024 åpner Norwegian en base i Latvia, og etablerer to nye ruter fra hovedstaden Riga til Korfu og Tivat. Fra basene i Malaga og Alicante i Spania vil Norwegian starte opp direkteruter til München.

Norwegian slipper 40 nye ruter

– De nye destinasjonene åpner for nye og spennende reiser til europeiske storbyer og nye stranddestinasjoner. Vi gleder oss til å ønske kundene velkommen om bord i flyene på vei til både godt kjente, men også nye destinasjoner neste sommer. Vår jobb er å se til at kundene kommer dit de skal, når de skal og at de har en så behagelig reise som mulig, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegian er i toppsjiktet i Europa på punktlighet og ble forrige uke igjen kåret til Europas mest punktlige flyselskap. Norwegian er godt posisjonert i markedet med et attraktivt rutetilbud, en moderne flyflåte og har høy tillitt blant de reisende.

Med de nye og gjenåpnede rutene er Norwegians sommerprogram for neste år på totalt 332 ruter til 123 destinasjoner. Norwegian planlegger for en flåte på ca. 90 fly den kommende sommeren.

 

Norwegians nye ruter fra Norge


Seks nye ruter fra Oslo lufthavn Gardermoen

 • Oslo-Basel
  To ukentlige avganger på torsdag og søndag. Sommerrute med oppstart 2. juni.
 • Oslo-Wroclaw
  To ukentlige avganger på mandag og torsdag. Midtsommerrute med oppstart 20. juni (Denne ruten gjenopptas).
 • Oslo-Milas/Bodrum
  En ukentlig avgang på tirsdag. Midtsommerrute med oppstart 4. juni.
 • Oslo-Lyon
  To ukentlige avganger på fredag og søndag på forsommeren og etter skoleferien. I høysesong er avgangene på torsdag og søndag. Sommerrute med oppstart 2. juni.
 • Oslo-Montpellier
  To ukentlige avganger på tirsdag og lørdag. Midtsommerrute med oppstart 22. juni.
 • Oslo-Zadar
  To ukentlige avganger på mandag og torsdag. Midtsommerrute med oppstart 20. juni. (Denne rute gjenopptas).
Nytt flyselskap airBaltic, Latvias største flyselskap, har bestemt seg for å etablere seg på Torp, og dette markerer en viktig milepæl for flyplassen.
Pressefoto: Torp Lufthavn Sandefjord

To nye ruter fra Sandefjord lufthavn Torp

 • Torp-Palma
  En ukentlig avgang på fredag. Sommerprogrammet med oppstart 3. mai.
 • Torp-Barcelona
  To ukentlige avganger på onsdag og lørdag. Sommerprogrammet med oppstart 5. juni.

 

En ny rute fra Stavanger lufthavn

 • Stavanger-Milano/Bergamo
  I perioden mai-juni, og august – september vil denne ruten ha to ukentlige avganger på onsdag og lørdag, mens den i høysesong vil ha to ukentlige avganger på tirsdager og fredag. Ruten har oppstart 18. mai.

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: