Flyselskap Rutenytt

Norse Atlantic Airways introduserer ny rute mellom London Gatwick og Cape Town

flypassasjeravgift utvider Oslo til Bangkok lanserer vintersolruter London Gatwick og Cape Town
Pressefoto: Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic Airways kunngjør stolt lanseringen av sin nyeste rute som knytter London Gatwick og Cape Town sammen, med planlagt start den 28. oktober 2024. Med fly som opererer tre ganger i uken, på mandager, onsdager og lørdager, kan reisende nå oppleve den levende kulturen og de fantastiske landskapene i Cape Town med letthet.

Med priser som starter fra kun £499 for tur-retur i økonomiklasse og £1199 for tur-retur i Norse Premium-klasse, forplikter Norse Atlantic Airways seg til å levere eksepsjonell verdi uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Videre markerer denne historiske ruteåpningen et skifte i forbrukervalg, ettersom Norse Atlantic Airways bryter det eksisterende duopolet på ruten fra London til Cape Town. Ved å injisere sårt tiltrengt konkurranse i markedet, har Norse Atlantic Airways som mål å gi forbrukerne større valgmuligheter, fleksibilitet og overkommelige priser.

Vi er begeistret for å introdusere vår nye rute mellom London og Cape Town. Ved å bryte duopolet på denne ruten, utvider vi ikke bare reisealternativene for forbrukerne, men senker også kostnadene og setter kunden tilbake i førersetet. Hos Norse Atlantic Airways tror vi at alle fortjener muligheten til å oppleve verdens underverker, og vår nye rute til Cape Town vil tillate mange flere mennesker å besøke denne fantastiske destinasjonen.

Bjorn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

Stephanie Wear, VP for flyutvikling ved London Gatwick, sa: “Vi er stolte av å ønske en ny rute fra Norse Atlantic velkommen, og knytte passasjerer over London og Sørøst-England med Cape Town fra oktober.

“Norse har fortsatt å vokse på London Gatwick og tilby utmerket tilkobling til en rekke nøkkelmarkeder i USA. Denne nye ruten til Sør-Afrika er gode nyheter ikke bare for de som leter etter en fantastisk feriedestinasjon, men også for handel og innkommende turisme.”

London Gatwick og Cape Town

Cape Town skryter av et mylder av attraksjoner, fra den ikoniske Table Mountain til den fantastiske kystlinjen og verdenskjente vingårder i Cape Winelands. Reisende kan fordype seg i den rike historien til Robben Island. Utforske den travle Victoria & Alfred Waterfront, eller fråtse i deilige retter på byens beste restauranter.

Utgående fly går fra London Gatwick kl. 20.00 og lander i Cape Town kl. 09.30 neste morgen. Innkommende fly går fra Cape Town kl. 11.45 og ankommer London Gatwick kl. 21.35 samme dag.

Norse Atlantic opererer eksklusivt moderne Boeing 787 Dreamliner-fly. Kabinen tilbyr passasjerer en avslappet og komfortabel reiseopplevelse, med hver stol som inkluderer en personlig, topp moderne underholdningsopplevelse. Vår Norse Premium-kabin tilbyr en bransjeledende seteavstand på 43 tommer og en ryggstøtte på 12 tomme. Det gjør at passasjerer kan ankomme destinasjonen føle seg oppfrisket og klar til å utforske.

Norse Atlantic tilbyr to kabinvalg: økonomi og Norse Premium. Passasjerer kan velge mellom et enkelt utvalg av billetter.  Light, Classic og Flextra, som gjenspeiler måten de ønsker å reise på, og hvilke alternativer som er viktige for dem. Light-billettene representerer Norse’s verdivalg, mens Flextra-billettene inkluderer maksimal bagasje, to måltider og økt billettfleksibilitet.

 

For mere informasjon eller for å bestille www.flynorse.com

1 comment

Comments are closed.