Bonus Program Flyselskap Oneworld

Nå kan du flytte Avios-poeng mellom Finnair og British Airways

Finnair skifter til Avios flytte Avios-poeng
Foto: Finnair.

Finnair Plus-poeng var gårsdagens nyhet, nå er det Avios som regjerer i det finske flyselskapets bonusprogram. Og her er det gode nyheter: Avios-poengene, som er identiske med British Airways sin valuta. Kan nå fritt flyttes mellom de to selskapene. Dette blir mulig fra og med 22. mai 2024. Dermed får du muligheten til å koble Finnair Plus-kontoen din til British Airways Executive Club (BAEC), slik at du kan benytte deg av poeng og fordeler fra begge programmene.

Dette er ikke helt en nyhet; Men fra 22. mai 2024 kunngjør Finnair at Avios-poengene nå kan overføres mellom Iberia og British Airways, samt mellom Aer Lingus og British Airways, noe som har vært mulig i flere år. Takket være det styrkede samarbeidet mellom British Airways og Qatar Airways, har det nå blitt en realitet å koble kontoene deres på en mer omfattende måte. Siden mars 2024 har også Finnair innført Avios-valutaen i sitt eget bonusprogram, og denne integreringen har nådd en ny milepæl. Medlemmer kan nå koble sammen Finnair Plus- og British Airways Executive Club-kontoene sine, slik at Avios-poengene er tilgjengelige for utveksling.

British Airways går over til revenue basert Avios-opptjening

Hvordan kan du koble kontoene dine sammen ?

Hvis du ønsker å koble Finnair Plus-kontoen din til British Airways Executive Club-kontoen, følg disse trinnene:

  1. Logg inn på Finnair Plus-kontoen din og gå til siden der du kan se transaksjonene og saldoen din.
  2. Sett opp tofaktorautentisering for begge programmene.
  3. Koble kontoene dine ved å velge “Koble til kontoer”.
  4. Du vil motta en bekreftelses-e-post når tilkoblingen er fullført.

Fra dette øyeblikket kan du flytte Avios-poeng mellom de to kontoene nesten øyeblikkelig, rett fra “Kontosaldo og kontobevegelser”-delen.

Flytte Avios-poeng mellom kontoer

Hvis du har en British Airways Executive Club-konto, vil du fra onsdag 22. mai 2024  være i stand til å koble dine Finnair Plus- og British Airways Executive Club konti og overføre dine Avios mellom de forskjellige lojalitetsprogram-kontoene. Dette betyr at mulighetene du har til å samle opp og bruke Avios er betydelig mer omfattende enn tidligere. Du vil ha tilgang til ikke bare Finnair Plus-awards, men også British Airways Executive Club-fordeler. 

Dessuten kan du koble en British Airways Executive Club-konto til en Qatar Airways Privilege Club- eller Iberia Plus-konto, hvis du har en. Dette vil utvide dine muligheter til å samle opp og bruke Avios. Og gjøre ditt Finnair Plus-medlemskap enda mer nyttig for deg.

OSM Aviation 10 000-metersklubben wetlease fyllingsgrad AOC biodrivstoff (SAF)

Spørsmål og svar

Koster det noe å koble kontoene eller overføre Avios-poeng mellom programmene? Nei, det er ingen gebyrer for å koble kontoene sammen, eller overføre poengene.

Hvordan kan jeg koble Finnair Plus-kontoen min til British Airways Executive Club-kontoen? Du kan starte prosessen ved å logge inn på Finnair Plus-kontoen din og gå til seksjonen for transaksjoner og saldo. Derfra blir du guidet gjennom prosessen.

Kan jeg også koble Finnair Plus-kontoen min til andre programmer som bruker Avios-poeng? Nei, dessverre er det ikke mulig for øyeblikket å koble til andre programmer som Iberia Plus, Aer Lingus Aer Club eller Qatar Airways Privilege Club. Men du kan koble Qatar Airways-kontoen din til British Airways slik at Avios-poengene kan utveksles via denne ruten.

Kan jeg overføre Avios-poeng mellom kontoer som tilhører forskjellige personer? Nei, dette er ikke mulig. Navnene på begge kontoene må være identiske.

Hva om navnet mitt er forskjellig på de to kontoene? Navnene i begge hyppigflygerprogrammene må samsvare med navnet i passet ditt. Systemet gjenkjenner automatisk eventuelle avvik eller endringer i navnet. Hvis det fortsatt er forskjeller, må du kontakte det respektive hyppigflygerprogrammet for å justere navnet.

Kan jeg koble fra kontoene mine etter at de er koblet sammen? Ja, det er mulig å koble fra kontoene, men du kan kun koble dem sammen på nytt én gang.

Du kan lese mer på Finnairs hjemmeside.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.