Flyselskap

Introduksjon til søkemotoren ExpertFlyer

søkemotoren ExpertFlyer
http://www.expertflyer.com (PRNewsFoto/ExpertFlyer.com)

Uavhengig av hvilken allianse du opptjener poeng hos, har søkemotoren ExpertFlyer muligheter til søk på tvers av de tre ulike flyselskapsalliansene. Vi har ved flere anledninger skrevet om Awardfares.com som jeg fortsatt anbefaler. Søketjenesten gjelder foreløpig kun for reiser med Star Alliance.

La oss starte med en generell oversikt over nettstedet. For det første må du registrere deg hos ExpertFlyer for å kunne benytte de ulike funksjonene. Den abonnementsbaserte tjenesten har tre nivåer:

Free – Sett et varsel for å varsle deg når favoritt sete gjøres tilgjengelig på flyturen. Dessverre er du begrenset til ett gratis varsel om gangen, selv om du kan legge til flere for $ 0,99 hver.

Basic ($ 4,99 per måned) – Tilbyr flere tilleggsfunksjoner, for eksempel tildeling / oppgradering av varebeholdning og tilgjengelighet for fly (inkludert billettpriser). Du kan stille inn fire setervarsler samtidig, men er begrenset til 250 spørsmål per måned.

Premium ($ 9,99 per måned, eller $ 99,99 per år) – Inkluderer fleksible søkealternativer, ubegrensede antall spørringer, 200 setervarsler om gangen (utøkt fra november 2018), endringer av flytype (equipment change) og muligheten til å lage varsler når bonussetene blir gjort tilgjengelig.

Du kan finne nesten alt du trenger å vite om rutetider, setekart, flystatus og mer ved hjelp av ExpertFlyer, men dagens guide er fokusert på en funksjonalitet: å søke etter pris og oppgradere plass. Plattformen lar deg for øyeblikket søke etter tilgjengelighet hos nesten 90 forskjellige flyselskaper, selv om de eksakte billettklassene varierer fra selskap til selskap. Gå nøye gjennom listen for å se hvilken beholdning som er tilgjengelig for ønsket flyselskap. 

Generelle tips om søkemotoren ExpertFlyer

Velg tidspunktet på dagen du ønsker å reise. ExpertFlyer viser et begrenset antall søkeresultater, så hvis en populær rute har flere alternativ , kan du tro at den ikke er tilgjengelig bare fordi den ikke vises.

For premiumabonnenter bruker du Saved Query-funksjonen for å enkelt komme tilbake til å lete etter den flyvningen med oppgraderingsplass eller virksomhetstilgjengelighet uten å måtte skrive inn alt på nytt.

Hvis det ikke er noen billettklasse for noen flyselskaper, vil flyreisen ikke vises.

Bruk “Avgrense søk” -knappen i stedet for tilbake-knappen når du vil bytte dager for søket ditt. Dette vil holde alle søkefeltene i takt.

Les ExpertFlyer EduGuide og brukerhåndboken. Jeg har brukt ExpertFlyer i mange år og har fortsatt lært noen nye ting fra disse kildene.

 

Hva er Expertflyer.com ?

ExpertFlyer er en webbasert søkemotor som gir deg tilgang til store mengder informasjon direkte fra flyselskapenes databaser. Det kan brukes til å finne rutetider, se på setekart, finne hvor mange billetter som er til salgs i en bookingklasse, lete opp bonusbilletter og varsle om flybytte, ledige seter og mange andre artige ting. ExpertFlyer har den store fordelen at man kan søke mange dager på rad og filtrere ut alt mulig man ikke ønsker å se. Ellers finnes det en rekke andre verktøy som ikke united tilbyr.