Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Awardfares har lansert nyhet – bonusreise søkemulighet med stopp

bonusreise søkemulighet

Drømmer du deg langt bort i disse dager ?. Hvem gjør ikke det. Nå lanserer teamet bak awardfares.com en skikkelig godbit av en nyhet. Nå kan du søke med awardfares online på bonusreiser med stopp. Med andre ord kan man søke reiser fra OSL til Auckland, New Zealand i ett enkelt søk.

Store nyheter hos AwardFares. Til tross for den nåværende situasjonen har teamet jobbet hardt med å bygge nye funksjoner. En av de mest etterspurte forbedringene gjennom årene har vært å kunne søke etter hele reiser versus by-til-by. Nå presenterer selskapet bonusreise søkemulighet med stopp.

Søk Star Alliance Bonusreiser som en proff

Slik fungerer bonusreise søkemulighet med stopp

bonusreise søkemulighet awardfares
Foto: Skjermbilde fra awardfares

Bare legg til «avreise flyplass» og til destinasjon, her kan du legge inn flere destinasjoner. Deretter vil du se alle resultatene som kan ta bringe deg til destinasjonen, inkludert stopp. Dette gjør det mye lettere å finne tilgjengelighetsprisen for en destinasjon, i stedet for å søke individuelle flysegmenter manuelt.

Foto: Skjermbilde fra awardfares

Å utvide et resultat viser detaljert informasjon om hvert reisesegment og eventuelle stopp, og antall timer inkludert i reisen.

Du kan også filtrere søkeresultatene etter antall stopp. For de som leter etter den raskeste ruten, kan du filtrere for direkteflyvninger. Men for de som ønsker å maksimere reisetiden, kan du også ekskludere ruter med få stopp.

SAS EuroBonus analyse og prognose

awardfares

Jeg har tidligere publisert postene om hvordan søke etter Star Alliance reiser.  Når man skriver en slik re-post av gamle artikler blir det nødvendigvis noe repetisjon. First Class må fortsatt bestilles på telefon. Man kan reise First Class med Lufthansa, Air China og United. Benytt tilbudet her for 20% rabatt for nye medlemmer av Awardfares.com

 


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: