Flyselskap

Emirates utnevnt som flyselskap i verdensklasse

flyselskap i verdensklasse
Emirates utnevnt som flyselskap i verdensklasse. Pressefoto: Emirates.

Emirates har fått tildelt utmerkelsen som World Class Airline “flyselskap i verdensklasse”  i APEX Official Airline Ratings-utdelingen. Flyselskapet er dermed det første som får tildelt denne nye utmerkelsen som ansees som den høyeste annerkjennelsen av alle APEX Passenger Choice-prisene. I tillegg fikk Emirates igjen utmerkelsen Five Star Airline. Selskapet tok også hjem den fjerde APEX Passenger Choice Award for beste underholdningssystem. Prisene ble delt ut på APEX/IFSA prisutdelingen, bransjens største fysiske event gjennom året.

Den nye prisen «World Class Airline” er utviklet sammen med Yates and Partners. Den utmerker seg ved at den ikke bare ser på flyselskapets tjenester og produkter, men også vurderer helse og sikkerhet, samt tiltak rundt bærekraft. Dette reflekterer forventningene fra dagens reisende, og er også fokusområder for flybransjen.

APEX Official Airline Ratings™ ble opprettet basert på nøytrale tilbakemeldinger fra tredjeparter. Innsikt samlet inn gjennom AEX’s partnerskap med TripIt® fra Concur®, verdens høyest rangerte reiseorganiseringsapp. Ved hjelp av en femstjerners skala ble nesten en million flyvninger vurdert av passasjerer over mer enn 600 flyselskaper fra hele verden. APEX Official Airline Ratings™ er uavhengig sertifisert av et profesjonelt eksternt revisjonsselskap.

Emirates Skywards flyselskap i verdensklasse
Foto: Emirates.

Om Emirates – flyselskap i verdensklasse

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 257 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 22. juli 2019 har Emirates 112 A380 (inkl. ni to-klasses) og 156 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet. Eksempelvis Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

%d bloggere liker dette: