Flyselskap Rutenytt

Norse Atlantic Airways utvider Oslo til Bangkok-rute til tre ukentlige avganger

flypassasjeravgift utvider Oslo til Bangkok utvider Oslo til Bangkok Norse Atlantic Airways
Pressefoto: Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic Airways utvider Oslo til Bangkok-rute til tre ukentlige avganger. Flynorse øker frekvens mellom Oslo til Bangkok. Den utvidede ruteplanen gjelder for perioden 19. desember 2023 til 9. januar 2024 og 19. mars 2024 til 9. april 2024. 

Arendal, 28 juni 2023 – Fra i dag kan Norse Atlantic kunder glede seg over enda flere direkteflyvninger mellom Oslo og Bangkok. Med den økte frekvensen til tre ukentlige avganger, som er tirsdager, torsdager og lørdager fra 19. desember 2023 til 9. januar 2024 og 19. mars 2024 til 9. april 2024, har reisende nå enda flere valgmuligheter. Denne utvidelsen kommer bare to måneder etter lanseringen av ruten.

Priser starter fra 3 979 NOK én vei, inkludert alle skatter og avgifter i Economy-klasse og 8 619 NOK i Premium-klasse.

Billetter er tilgjengelige for salg fra og med i dag på www.flynorse.com.

Foto: Pixabay.com

Utvider Oslo til Bangkok

Vi er glade for å kunne tilby reisende en ekstra avgang på den allerede populære Oslo til Bangkok-direkteruten. Etter at vi lanserte direkteruten til Bangkok som vår første destinasjon i Asia, har vi opplevd stor etterspørsel fra våre kunder. Vi øker derfor frekvensen med en ekstra ukentlig avgang for å gi enda flere reisende muligheten til å oppleve denne populære, solfylte og spennende destinasjonen.

Bjørn Tore Larsen, konsernsjef i Norse Atlantic.

Alle Norse Atlantic fly er av typen Boeing 787 Dreamliner. Romslig kabin, komfortable seter og høy luftkvalitet, gjør langdistansereiser til en behagelig flyopplevelse for passasjerene ombord. Hvert sete er i tillegg utstyrt med touchskjermer og et stort utvalg av filmer og serier.

Premium-kabinen skiller seg ut med en bransjeledende seteavstand på 43 tommer, som gir reisende rikelig med plass til å strekke ut og slappe av.

Norse Atlantic tilbyr to kabinvalg, Economy og Premium. Passasjerer kan velge mellom tre prisalternativer: Light, Classic og Flextra. Light er Norse´ rimeligste bookingklasse, hvor gjester selv kan velge hvilke tilleggstjenester de vil betale for- Flextra inkluderer maksimal bagasjevekt, Premium-ombordstigning, prioritert innsjekk og økt billettfleksibilitet.

Om selskapet

Norse Atlantic Airways er et flyselskap som tilbyr komfortable langdistanseflygninger til rimelige priser, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner. Flyene betjener destinasjoner som New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, Washington, San Francisco, Boston, Oslo, London, Berlin, Rome and Paris. Den første Norse-flygningen tok av fra Oslo til New York 14. juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.

1 comment

Comments are closed.