Flyselskap Rutenytt

Verdens største passasjerfly vender tilbake til Thailand med Lufthansa

Thailand med Lufthansa
Foto: Lufthansa

Lufthansa vil fra 28. oktober 2023 sette Airbus A380 på ruten til Bangkok, noe som øker kapasiteten på den direkte forbindelsen mellom den thailandske hovedstaden og München, hovedstaden i Bayern. På grunn av sterk etterspørsel vil ruten mellom Thailand med Lufthansa nå bli betjent med verdens største kommersielle fly, A380.

Med en historie som strekker seg over mer enn 64 år med å knytte Thailand til Tyskland. Har Lufthansa valgt Bangkok som den første destinasjonen i Asia-Stillehavsregionen for å motta det svært populære A380-flyet. Ved å gjeninnføre A380 på denne ruten bringer Lufthansa også sin velrenommerte førsteklassekabin og service til Thailand.

A380 er et dobbeltdekker med firevmotorer produsert av Airbus. Og som verdens største kommersielle passasjerfly, strekker det øvre dekket seg langs hele flyets lengde. Sitteplassfordelingen inkluderer 8 førsteklasse-seter, 78 businessklasse-seter, 52 seter for premium økonomiklasse og 371 seter i verdens største økonomiklasse.

Tilbake til Thailand med Lufthansa etter folkelig ønske

Ifølge Anlee Do, General Manager Thailand, Vietnam, Philippines & the Mekong region, Lufthansa Group:

“Vi øker kapasiteten mellom Thailand og Tyskland på grunn av sterk etterspørsel og er begeistret for å tilby thailandske passasjerer direkte service til München ombord på den svært populære A380. Vi er den eneste flygruppen som opererer A380 direkte mellom Thailand og Europa. Dette markerer vår sterke forpliktelse til det thailandske markedet”.

Med eksisterende forbindelser fra Lufthansa Group-selskaper Swiss International Air Lines og Austrian Airlines øker LH773 kapasiteten mellom Thailand og Europa, der det tilbys 21 ukentlige flyvninger som gir passasjerer direkte forbindelser til de største europeiske byene Zurich, Wien og München.

Denne spennende nyheten gir reisende mellom Thailand og Tyskland en unik mulighet til å nyte førsteklasses reiseopplevelse ombord på A380, samtidig som det gir enda flere direkte forbindelser til viktige destinasjoner i Europa. Lufthansas satsning på å betjene Bangkok med A380-flyet understreker deres sterke engasjement for å imøtekomme passasjerenes behov og ønsker. Fortsett å følge med for oppdateringer om reiseruten og muligheten til å oppleve luksus på høyden i førsteklasse.

7 comments

  1. Tenker d må være veldig dyrt og ikke bruke desse flya også sette de bort må da være kostbart?
    Fekk gleden av og fly med Airbus 380 fra Dubai til Mauritius d var en flott opplevelse

    1. John Arne Sandvik helg sikkert dyrt, men forsinkelser med Boeing 777-9 gjør at man må bruke det man har

    1. Stein Lien jeg bruker også dette flyet Dubai -Bangkok-Dubai. Et stort fly med mange mennesker ombord. Jeg foretrekker 777-300 i stedet.

  2. Har flydd med 380 fra Københavntil Dubai og så videre til Bangkok og en gang Thai Airways sin fra Bangkok til Frankfurt en flott maskin å fly med

Comments are closed.