Flyselskap Sky Team

Air France og KLM ønsker Centrum Reisebyrå velkommen

KLM den mest bærekraftige Centrum Reisebyrå
Foto: KLM.

Air France og KLM ønsker Centrum Reisebyrå velkommen til et nye år i Corporate SAF-programmet. Bruken av Sustainable Aviation Fuel (SAF) er en avgjørende del av å gjøre luftfarten mer bærekraftig. Fordi utslippene reduseres med minst 75%.

«Bennett, Centrum Reisebyrå AS – med sine seks lokasjoner – er den største franchisen i Amex GBT-gruppen. Vi er veldig glade for at Elin og hennes team har besluttet å fortsette å støtte oss i å gjøre reiser mer bærekraftige ved å investere i bærekraftig flydrivstoff (SAF). Dette bidraget vil øke både etterspørselen og produksjonen av SAF, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Norge for Air France og KLM i Nord-Europa.

«Hos Bennett, Centrum Reisebyrå AS jobber vi hovedsakelig med bedriftsreiser, inkludert shipping. Vi merker fortsatt at de større bedriftskundene har mange spørsmål om bærekraft. Det viktigste er å redusere utslipp, noe SAF gjør. Vi har vår egen strategi innenfor AMEX GBT-gruppen», sier Elin Knudsen Stamnes, administrerende direktør hos Bennett, Centrum Reisebyrå AS.

De to nøkkelkomponentene for å gjøre luftfarten mer bærekraftig er flåtefornyelse og SAF. Derfor har Air France og KLM nylig bestilt 50 nye Airbus A350-fly og investert for første gang i et SAF-anlegg i USA.

“Målet vårt er at innen 2030, skal 10% av drivstoffet være SAF. I fjor brukte vi 17% av verdens totale produksjon av SAF mens vi bare brukte 3% av konvensjonell flybensin. Derfor er det viktig å støtte den voksende SAF-industrien», sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Norge for Air France og KLM i Nord-Europa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: