Flyselskap

Emirates ønsker velkommen til det første av tre A380 som skal leveres nå i desember

 

to gratis overnattinger Emirates ønsker velkommen
Pressefoto: Emirates.

Emirates ønsket den 116. A380en i flåten velkommen til Dubai lørdag morgen. Flyet, A6-EVL, er det første av de tre A380-ene som legges til flåten i 2020. Leveringsflyvningen til Dubai ble gjennomført på en blanding av ordinær og bærekraftig flydrivstoff.

Det er planlagt å motta enda to A380-fly i løpet av desember, hvorav det ene leveres med det nye og etterlengtede signaturdesignet for Premium Economy-produktet. Helt siden A380 ble inkludert i Emirates-flåten for 12 år siden, har bredbuksflyet vært selskapets flaggskip og en favoritt hos kundene. Med unike signaturelementer som A380 Onboard Lounge Bar og Shower Spa, har dette fascinert de som ønsker en enestående reiseopplevelse.

Bar ombord

Emirates sin A380-opplevelse er fortsatt svært ettertraktet hos kundene. Mmange sørger for at de bestiller sine reiser med dette flyet for å oppleve den romsligheten, stillheten og komforten som tilbys i alle kabiner ombord. Emirates har nylig gjeninnført sine ikoniske produkter til kundenes glede, men med en god balanse mellom tjenestetilbudet under pandemien og tiltak som prioriterer passasjerenes helse og velvære.

Champions League hos Emirates Emirates ønsker velkommen
Emirates ønsker velkommen flere nye A380 med den ikoniske baren. Foto: Emirates.

A380 har vært en suksesshistorie for Emirates, og dette gjenspeiles i den sterke kundeinteressen uansett hvor vi har satt flyet i rute gjennom årene. A380 har hjulpet oss med å effektivisere kundeservice. Imøtekomme deres behov på flyplasser med færre avganger, men også på destinasjoner med stor etterspørsel som støtter vår hyppige langdistanse-ruter. Ikke minst har romsligheten og teknologien på dette flyet gjort det mulig å introdusere nye konsepter om bord som har forbedret reiseopplevelsen. Vi ser frem til å introdusere vår nye Premium Economy-opplevelse. Den vil debutere på en A380 i løpet av de neste månedene. Vi vil fortsette å investere i vår A380-produktopplevelse om bord på flyet som vil fortsette å være vårt flaggskip for de neste tiårene. A380 vil bli gjeninnsatt på flere ruter så snart etterspørselen kommer tilbake.

Sir Tim Clark, President i Emirates Airline.

 

Legger du vinterferien til Dubai – Emirates spanderer en natt på hotell

Mer bærekraftig flydrivstoff

A380 går per i dag ruter til Kairo, Amman, Paris, London, Guangzhou, Manchester og Moskva. Nylig ble det innført opptil fire daglig A380-avganger fra London Heathrow og daglig avgang fra Moskva. Dobbeltdekkeren demonstrerer også sin allsidighet ved å bli brukt som en «mini-frakter». På utvalgte frakt-charter oppdrag for å transportere kritisk og nødvendig last over Emirates rutenettverk.

Leveringsflyet for det nyeste medlemmet av Emirates-flåten gjennomførte flyvningen på en blanding av ordinær og bærekraftig flydrivstoff (SAF). Dette er første gang flyselskapet bruker bærekraftig flydrivstoff på en A380. Biodrivstoffet som ble brukt til flyturen ble produsert av brukt matolje i Finland.

Sir Tim kommenterte flyselskapets forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen: «Bærekraft er fortsatt veldig tydelig på vår agenda i Emirates. Vi følger utviklingen innen bærekraftig flydrivstoff veldig nøye. Vi ser frem til en tid da det kan produseres i stor skala, og på en konkurransedyktig måte. Det at vår siste A380 ble levert på en blanding av bærekraftig flydrivstoff er et positivt skritt mot å redusere våre samlede utslipp. »

Emirates ønsker turister trygt velkommen tilbake til Dubai

Emirates ønsker velkommen flere nye A380

Emirates fortsetter å støtte initiativer som bidrar til utviklingen av SAF-industrien og bredere distribusjon av biodrivstoff. Flyselskapet er en del av Steering Committee of the Clean Skies for Tomorrow-koalisjonen, opprettet av World Economic Forum for å fremme utviklingen av SAF. Emirates har også støttet en serie webinarer om fremtiden til SAF i De forente arabiske emirater, arrangert av Khalifa University. En tredjedel av Emirates busser for å frakte mannskap i Dubai drives for tiden av biodrivstoff, med en av hovedentreprenørene for busstransport, Al Wegdaniyah, som tar i bruk biodrivstoff levert av Neutral Fuels.

Emirates fortsetter å ta viktige skritt mot reduksjon av utslipp. I tillegg til å drifte moderne og drivstoffeffektive fly med en gjennomsnittsalder på 6,5 år, har Emirates også et omfattende drivstoffeffektiviserings-program som har iverksatt en rekke tiltak, inkludert å jobbe med leverandører av flynavigasjon på «flex tracks», eller fleksible ruter som skaper den mest effektive ruteplanen for hver flytur.

Emirates driver også et solid drivstoffovervåknings-system. På bakken iverksetter flyselskapet drivstoffeffektive fremgangsmåter der det er mulig. For eksempel bruk av kraftenheter som bruker mindre energi, og å slå av en eller to motorer mens du kjører inn etter landing. Andre operasjonsinitiativ inkluderer inaktiv reversering ved landing, forbedring av lasteffektivitet, administrasjon av flyvekt og innføring av EFB (electronnic flight bags) for cockpitbesetningen.

 

%d bloggere liker dette: