Flight Deals Flyselskap

Oppdag verden igjen i 2021 med Emirates

 

Oppdag verden igjen i 2021 med Emirates
Emirates Boeing 777-300ER . Foto: Emirates.

Emirates starter sitt globale salg og ønsker å inspirere til reiser for å se familie og venner igjen, eller til å utforske nye destinasjoner i det nye året. Oppdag verden igjen i 2021 med Emirates.

Salget gjelder destinasjoner over hele verden. For eksempel kan en fly på Economy Class fra Norge til Dubai fra 3 999 NOK. Til Fjerne Østen starter prisene på 4 499 NOK. Ønsker man å reise til Afrika starter prisene på 4 499 NOK. På Business Class starter prisene på 15 599 NOK til Fjerne Østen, og 14 999 NOK til Afrika.

Kampanjen gjelder for reiser mellom 4. januar 2021 og 15. juni 2021. Med flyselskapets fleksible booking-regler og ikke minst deres omfattende reiseforsikring som er inkludert i billetten kan Emirates sine kunder booke reiser med litt lavere skuldre. Billetten inkluderer også dekning av kostnader relatert til COVID-19-sykdom.

For mer informasjon, inkludert hvordan du booker og komplett liste over vilkår og betingelser, oppfordrer vi våre kunder til å ta kontakt med deres lokale reisebyrå eller besøke oss på www.emirates.com.

Emirates skywards

Utnytt Skywards Miles

Emirates Skywards, lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, sikrer også at medlemmene får mest mulig ut av sine reiser med spesielle Cash+Miles-priser. De som bestiller sine billetter fra og med 3. januar til og med 20. januar 2021, for reiser som gjennomføres mellom 3. januar og 15. juni 2021, nyter godt av Miles som konverteres med en gunstig rate. De som flyr Economy Class kan konvertere 2000 Skywards Miles til 20 USD, mens de som flyr Business eller First Class kan konvertere 2000 Skywards Miles til 40 USD. Det er ikke noe lavere grense for hvor mange Miles man må bruke, og Skywards-medlemmer kan derfor betale for deler av sin billett med så lite som 1 Mile.

Utforsk Dubai med My Emirates Pass

Reiser man til Dubai mellom 1. januar og 30. september må man ta godt vare på Emirates boardingkort. Kortet fungerer som My Emirates Pass som gir alle passasjerer eksklusive muligheter til å utforske Dubai og De forente arabiske emirater til rabatterte priser. My Emirates Pass vil gi rabatter på over 300 restauranter over hele landet. Også på 35 SPA på hoteller i verdensklasse og ikke minst på turistattraksjoner som Atlantis Aquaventure og At the Top Burj Khalifa. En fullstendig liste over alle tilgjengelige rabatter ved å fremvise Emirates boardingkort finnes her: emirates.com/myemiratespass. Gyldig, personlig identifikasjon må også kunne fremvises.

 

Oppdag verden igjen i 2021 med Emirates

Emirates booking-regler gir reisende fleksibilitet når de planlegger sin reise. Kunder som bestiller en Emirates-billett på eller før 30. juni 2021 kan benytte seg av generøse ombooking-regler og -valg hvis de må endre sine reiseplaner. Kunder kan endre reisedato eller utvide gyldigheten på billetten inntil to år. Mer informasjon her.

Oppdag verden igjen i 2021 med Emirates
Foto: Emirates.

Gratis, global dekning for COVID-19 relaterte kostnader:

Kunder av Emirates kan nå reise med litt lavere skuldre. Flyselskapet er først ute med å tilby en omfattende reiseforsikring og dekning for flere scenarioer i forbindelse med COVID-19. Denne forsikringen er inkludert i alle flybilletter kjøpt fra og med 1. desember 2020, uten ekstra kostnad for kundene. Forsikringen, som en vanlig reiseforsikring, dekker også personlige ulykker under reisen. Vintersportskader, om du mister personlige eiendeler eller om reisen blir endret på grunn av uventede hendelser i flytrafikken eller om reiseråd endrer seg. For flere detaljer om denne omfattende reiseforsikringen: https://www.emirates.com/english/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance/.

Foto: Emirates.

Helse og  sikkerhet:

Emirates har innført omfattende tiltak i hvert eneste steg av sine kunders reiser for å sikre både reisende og ansatte på bakken og i luften. Dette inkluderer gratis hygiene-kit med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle våtservietter til alle reisende. For mer informasjon om disse tiltakene og tjenestene som er tilgjengelig på alle flyvninger, se: www.emirates.com/yoursafety.

%d bloggere liker dette: