Flyselskap Star Alliance

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum med virksomhet

AVIAREPS
Foto: Ethiopian.

Fra sin spede begynnelse i München i 1994, har AVIAREPS vokst til å bli et ledende globalt selskap innen salg, markedsføring og kommunikasjon for luftfart, turisme og gjestfrihet. I år markerer de sitt 30-års jubileum, en milepæl som feires over hele verden.

Grunnlagt av Michael Gaebler i 1994, startet AVIAREPS som en løsning for å hjelpe flyselskaper og destinasjoner med å utvide deres rekkevidde på globale markeder. Over tre tiår har selskapet utvidet sitt nettverk til 69 kontorer i 65 land, og tilbyr tjenester til over 250 kunder innen en rekke bransjer, inkludert luftfart, turisme, gjestfrihet, mat og drikke, samt livsstil.

Jubileumsfeiringen startet med brask og bram under årets ITB Berlin, verdens ledende reisemesse. AVIAREPS’ årlige signaturarrangement, “AVIAREPS ITB Executive Dinner,” samlet partnere fra hele verden for å feire denne viktige milepælen.

Som en del av jubileumsfeiringen har selskapet lansert et nytt, moderne og interaktivt nettsted, aviareps.com. Dette nettstedet representerer selskapets kjerneverdier av innovasjon, vekst, fortreffelighet og inspirasjon, og fungerer som en digital hub for selskapets omfattende tjenestetilbud.

Edgar Lacker om selskapet fremtid

Edgar Lacker, administrerende direktør i AVIAREPS, uttalte under arrangementet at signaturarrangementet er hans personlige høydepunkt og en flott anledning til å styrke langvarige partnerskap. Han poengterte også selskapets rolle i å forme trender, etterspørsel og forbruk innen sine kjernevirksomhetsområder.

Gjennom tre tiår har selskapet vist en imponerende evne til å tilpasse seg og prege industrien de opererer i. Med en fortid fylt av innovasjon og ekspansjon, ser AVIAREPS frem til å fortsette sin misjon med å bringe verden til menneskene og menneskene til verden.

Besøk det nye nettstedet til AVIAREPS for å utforske deres tjenester og for å se hvordan de kan hjelpe din virksomhet å nå ut globalt. Med 30 år i ryggen og en fremtid full av muligheter, står AVIAREPS klare til å ta fatt på de neste tiårene med fornyet kraft og engasjement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.