Flyselskap

British Airways fortsetter oppgraderingen av sin Club Suite

havne i stor streik British Airways fortsetter oppgraderingen
British Airways fortsetter oppgraderingen av sin Club Suite. Foto: British Airways.

British Airways fortsetter med utrullingen av sitt nyeste business class-sete, Club Suite, mens de fortsetter å ettermontere setet på tvers av Boeing 777-flåten, med utrullingen som forventes å være sluttført innen utgangen av 2022.

Flyselskapet har allerede ettermontert en rekke av sine Boeing 777-fly med det nyeste setet. I samarbeid med Collins Aerospace skal derfor sikre at resten av flyselskapets 777-fly er utstyrt med den nye kabinen.

Flyselskapets Club Suite ble først rullet ut i juli 2019 på den første A350 og har siden den gang blitt installert på Boeing 787-10-flyene. Setet tilbyr direkte tilgang til midtgangen, en suitedør for større privatliv og luksuriøse flatsengsseter i en 1-2-1-konfigurasjon. Med 40 prosent mer lagringsplass, inkludert et servantskap og speil, WiFi, misunnelsesverdige 18,5-tommers underholdningsskjermer ombord, høyoppløselig gate-til-gate-programmering og PC/USB-strøm. Alle aspekter av British Airways’ Club Suite er designet for dagens kunde.

Alle ruter over Nord-Atlanteren, vil bli British Airways-flyvninger til JFK med fly som har flyselskapets Club Suite-produkt.

Da vi lanserte vårt Club Suite-produkt, var det en stor hit blant våre kunder som elsket personvernet det nye setet tilbyr. Vi har fokusert på utrullingen av dette produktet og andre forbedringer i kabinen for å sikre at vi leverer vår forpliktelse til å gi den aller beste britiske kvaliteten, stilen og komforten til våre kunder.

Sajida Ismail, Head of Inflight Product hos British Airways.

Club Suite British Airways fortsetter oppgraderingen
Foto: British Airways.

British Airways fortsetter oppgraderingen av kabinen og konseptet

 

Den oppgraderte Club World-kabinen hever British Airways allerede høye standarder og gir fellesskap på tvers av deres flyflåte. Vårt Integration Engineering-team har jobbet tett med British Airways-designere i flere år. For å bringe det siste innen business class komfort, stil og privatliv fra konsept til virkelighet.

Trevor Skelly, General Manager Integration Engineering for Collins Aerospace.

Som en del av oppgraderingen får flyselskapets Club Kitchen også en makeover. Det inkluderer nye Club-kjølere og innebygd oppbevaring for snacks, drinker og andre forfriskninger. Passasjerene i Club World kan hjelpe seg selv til forfriskninger når de passer.

Den siste generasjonen av First-kabinen, inkludert introduksjonen av First Suite-døren, vil også fortsette å rulles ut over flyselskapets B777-300-fly. First-suitene ble designet basert på kundetilbakemeldinger. Suiten inkluderer en fast 23-tommers HD-underholdningsskjerm som kan styres med et integrert håndsett.