Flyselskap

Scorpio Holding Limited øker sin eierandel i Norse Atlantic ASA

first we take Manhattan amerikansk flytillatelse Norse Atlantic Airways Operasjonell Oppdatering Scorpio Holding
Foto: Norse Atlantic – Facebook.

Torsdag 19. oktober 2023 gjennomførte Scorpio Holding Limited (SHL) et betydelig aksjekjøp i markedet, som resulterte i at de nå eier 13 413 202 aksjer i Norse Atlantic ASA. Dette tilsvarer 20.16% av selskapets aksjekapital og stemmerettigheter. Beregningen er basert på totalt 66 521 079 aksjer utstedt av selskapet.

Dette oppkjøpet indikerer en økende interesse fra Scorpio Holding Limited i Norse Atlantic ASA, et selskap som opererer innen luftfartssektoren. Den betydelige økningen i deres aksjebeholdning kan tyde på at SHL ser potensialet for vekst og utvikling i selskapet.

Norse Atlantic ASA er kjent for sin virksomhet innen langdistanseflyvninger og har som forretningsplan å tilby konkurransedyktige internasjonale ruter i luftfartsindustrien. Dette aksjekjøpet kan også signalisere tillit til selskapets fremtidige utsikter og strategi.

Det er viktig å merke seg at slike aksjetransaksjoner kan ha betydelige innvirkninger på selskapets eierstruktur og beslutningsprosesser. Det vil være interessant å følge med på hvordan Scorpio Holding Limited vil engasjere seg videre i Norse Atlantic ASA og eventuelle endringer de kan bringe med seg.

I luftfartsbransjen, der konkurranse og dynamikk er nøkkelord, kan eierskapet og investeringer fra selskaper som SHL være med på å forme fremtiden for Norse Atlantic ASA og sektoren som helhet.

Hvem er Scorpio Holding ?

Scorpio-gruppen er et Monaco-basert selskap som eies av familien til sjefen, italienske Emanuele Lauro. De er en shippingfamilie, og Lauro er blant annet også sjef for tankrederiet deres, Scorpio Tankers. Ifølge Tradewinds er største aksjonær i Scorpio Holdings Lauros mor, Annalisa Lolli-Ghetti