Flyselskap

Norwegian og TUI med ny avtale om charterreiser

sterk etterspørsel etter reiser i høstferien sommersesongen 2023 Over en million Norwegian flyr over 270 Bravissimo Tromsø og København Charterreiser
Pressefoto: Norwegian.

Norwegian viderefører samarbeidet med TUI for charterreiser i kommende vinter- og sommersesong med flyvninger fra Skandinavia til destinasjoner i Europa, og skal levere 70 prosent av TUIs charterkapasitet i Norge.

Vi har et godt samarbeide med TUI, og er veldig glade for å videreføre dette også for de kommende sesongene. TUI er Nordens største reiseaktør og tilbyr reiser til mange spennende destinasjoner. Vi fortsetter å fornye flyflåten, og vi gleder oss til å ønske enda flere passasjerer om bord i våre moderne fly, og vil se til at de får en komfortabel start på ferien.

Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

TUI er den største charteroperatøren Norwegian har et samarbeide med, og selskapene har samarbeidet siden 2010. Den nylige signerte avtalen gjelder for vintersesongen 2023-2024 og for sommersesongen 2024. Over 70 prosent av TUI’s charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian.

– Vi er glade for å fornye vårt lange partnerskap med Norwegian. Som TUI, er Norwegian en etablert aktør med høy tillit blant de skandinaviske reisende. Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord. Vi ser frem til å sammen fortsette og utvikle den beste ferieopplevelsen for våre kunder. Ikke minst til vårt største vinterreisemål, Kanariøyene, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Charterreiser fra Norge og Sverige

I Norge flyr Norwegian for TUI fra Bergen, Stavanger, Haugesund, Ålesund, Bodø, Evenes, Tromsø, Torp i Sandefjord og Oslo til destinasjoner i Spania, Hellas, Kypros, Italia, Bulgaria, Kroatia og Tyrkia.

I Sverige flyr Norwegian fra flyplassene i Karlstad og Kalmar til Gran Canaria i Spania samt fra Stockholm til Catania i Italia, mens flyvningene i Danmark går fra Københavns flyplass til Mallorca i Spania og Catania.

Om TUI

TUI Nordic er med en markedsandel på 25 % den ledende aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group. Verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

3 comments

    1. Har TUI egne fly basert i Oslo? Dette er vel Gran Canaria eller middelhavs destinasjoner hvor “vanlige” folk har mulighet for å reise dersom vi for en sommer aka 2023?

      1. Det tror jeg faktisk ikke. Jeg fløy sist (uke 40) med Polske Enter Air som har stasjonert ett par fly på LPA (Gran Canaria) denne vinteren.

Comments are closed.