Flyselskap

Finnair fortsetter å øke til Asia

Finnair fortsetter

Finnair fortsetter å ha fokus på sterk vekst i Asia, og legger til ekstra avganger på flere av de populære asiatiske rutene fra neste sommer, i tillegg til daglige dobbeltavganger fra Hong Kong og ekstra avganger til Japan.

– Vi fortsetter vekststrategien og de nye avgangene styrker tilbudet vårt i de asiatiske nøkkelmarkedene. – De siste årene har vi sett en jevn vekst i antall reisende mellom Asia og Europa, og vi forventer at denne trenden bare vil fortsette å øke i fremtiden.

Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia. 

Finnair legger til avganger på flere av sine japanske ruter og øker med dette kapasiteten til Japan med 15 prosent i sommersesongen.

Tre ukentlige avganger blir lagt til på ruten mellom Helsinki-Osaka, og Finnair vil dermed ha totalt ti ukentlige avganger på denne ruten i gjennom sommersesongen, som starter 31. mars 2019.
• De nye avgangene vil gå på onsdager, fredager og søndager fra Helsinki, med avgangstid fra Helsinki klokken 00:45. Dermed får reisende med to daglige avganger flere valgmuligheter.
• Daglige dobbeltavganger til Tokyo var en suksess gjennom sommeren 2018, og Finnair skal derfor fortsette med dette gjennom sommersesongen 2019. Her legger de også til en tredje avgang under den Japanske ferieuken Golden Week. Med disse endringene øker Finnair kapasiteten til Tokyo med 9 prosent, sammenliknet med sommersesongen 2018.
Finnair drifter alle rutene til Japan i samarbeid med Japan Airlines, British Airways og Iberia. Sammen med Japan Airlines, vil Finnair nå tilby opptil 41 ukentlige avganger til Japan i sommersesongen 2019.

Finnair fortsetter veksten i Asia

• Finnair vil også øke sin tilstedeværelse i Greater China-regionen. Med totalt 42 ukentlige avganger mellom Helsinki og Greater China-regionen, blir den totale kapasitetsøkningen gjennom sommersesongen på 12 prosent.
• Finnair øker også kapasiteten på Nagoya-ruten, med å fly Airbus A350 fra og med 5. mai.
• Finnair skal fly doble daglige, totalt 14 ukentlige avganger til Hong Kong med den nye Airbus A350 maskinen. Rutene vil være helårs og begynne sommeren 2019. For øyeblikket har Finnair ti ukentlige avganger gjennom sommersesongen, og vil ha 12 ukentlige avganger i den kommende vintersesongen.
• Kapasiteten øker også på Guangzhou-ruten, ettersom den nå skal driftes av en A350-maskin. Finnair skal ha fire ukentlige avganger til Guangzhou gjennom sommeren 2019. Det tilsvarer en vekst i kapasiteten med 16% sammenlignet med sommeren 2018.

%d bloggere liker dette: