Flyselskap Rutenytt

Wizz Air med fem nye Syden-ruter fra Oslo

syden-ruter Wizz Air med søksmålsvarsel drivstoffbesparende Wizz Air lanserer ytterligere to norske innenlandsruter før jul
Starter Syden-ruter fra Oslo lufthavn. Pressefoto: Wizz Air.

Wizz Air kunngjorde i dag 5 nye feriedestinasjoner fra Oslo Gardermoen til Chania (Hellas), Split (Kroatia), Alicante (Spania), Gran Canaria (Spania) og Larnaka (Kypros). Billetter til de nye rutene kan allerede bestilles på wizzair.com eller i flyselskapets mobilapp fra så lave priser som 279 kroner**, og starter 14. mai 2021. Typiske syden-ruter fra Oslo.

Etter et fjorår der det meste av sommerferien til sørlige regioner ble avlyst på grunn av Covid-19-pandemien, er det ekstra gledelig å kunngjøre de fem nye rutene. Allerede fra forsommeren av kan nordmenn fly Wizz Air til disse feriedestinasjonene minst to ganger i uken.

Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne. Vi er glade for å tilby passasjerene våre fleksibilitet og alternativer som garanterer at endringer i reiseplanen kan gjøres når som helst, inntil 3 timer før flyturen.

Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air.

Wizz Air åpnet 12 nye innenriksruter i Norge høsten 2020, og dagens kunngjøring underbygger flyselskapets langsiktige plan og engasjement for å utvikle et lavpristilbud med høy kvalitet for norske reisende.

Koronapandemien har resultert i en rekke kansellerte feriereiser det siste året. For å sikre seg en ekstra trygghet i en periode preget av usikkerhet, anbefaler Wizz Air at reisende benytter seg av WIZZ Flex når de bestiller tur.

Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å endre dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskapets kreditt.

Syden- ruter

Ruter Antall avganger Starter Priser fra**
Oslo – Alicante Mandag, onsdag, fredag 14. mai 2021 329 NOK
Oslo – Chania Tirsdag, lørdag 15. mai 2021 329 NOK
Oslo – Larnaka Mandag, fredag 14. mai 2021 329 NOK
Oslo – Gran Canaria Tirsdag, lørdag 15. mai 2021 389 NOK
Oslo – Split Torsdag, søndag 6. juni 2021 279 NOK

* Wizz Airs karbondioksidutslipp var det laveste blant europeiske flyselskaper i FY2019 (57,2 gr / km / passasjer)

** Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

%d bloggere liker dette: